De mensen achter Advixo

Administratiekantoor Advixo is een Vennootschap Onder Firma (VOF) en bestaat uit 2 vennoten. Advixo is een familiebedrijf en de eigenaren (vader en zoon) zijn ervaren en vakkundig en staan u enthousiast te woord.

De bedrijfsnaam ADVIXO refereert aan onze administratieve dienstverlening (AD), onze visie op deze dienstverlening (VI), de actieve advisering die u van ons mag verwachten (ADVI) en onze herkomst (XO wordt uitgesproken als ZO, de eerste letters van onze vestigingsplaats Zoetermeer).

Iloy van den Berg – de innovator

Iloy woont in Zoetermeer en heeft bedrijfskunde gestudeerd aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Deze studie heeft hij afgerond in 2009. Hij is de Business Administrator van Advixo en staat ook bekend als de innovator. Nieuwe ontwikkelingen – en dan met name op het gebied van digitalisering van de dienstverlening – worden door hem nauwlettend in de gaten gehouden en op de voet gevolgd. Hij werkt inmiddels al weer enkele jaren in de financiële dienstverlening waar hij een groot aantal administratieve applicaties heeft leren kennen. Boekhouden kent geen geheimen voor hem en het ondernemerschap zit hem in het bloed.

Vanaf 1 mei 2019 heb ik een sabbatical opgenomen.
Die duurt tot 1 januari 2020.
Mijn klanten kunnen in die tijd terecht bij Hans. 

Hans van den Berg – adviseur

Hans woont ook in Zoetermeer en is in de loop der jaren door de wol geverfd. Zijn achtergronden zijn management, ICT en pedagogiek en hij heeft in het verleden diverse verschillende bedrijfsvormen gehad (van eenmanszaak tot vof en bv). En nu dus weer actief in een familie VOF! De administratie van dergelijke ondernemingen en de bijbehorende mogelijkheden kennen geen geheimen meer voor hem. Administratieve taken, advisering, relatiemanagement en het begeleiden van startende ondernemers behoren tot zijn taken.