Ondernemers

Ons administratiekantoor is gevestigd in Zoetermeer en richt zich op ZZP-ers en de ondernemers van het MKB waarbij een persoonlijke benadering, wederzijds vertrouwen en een transparante kostenstructuur centraal staan. Advixo neemt voor alle ondernemers de complete administratie, de jaarrekening en de fiscale aangiftes professioneel en op een comfortabele wijze uit handen. Natuurlijk ontbreken de rapportages van uw administratie niet en is maatwerk en advies vanzelfsprekend. Bij onze dienstverlening heeft u, afhankelijk van de aard van uw onderneming, de keuze uit een basispakket waarin vaste activiteiten zijn opgenomen of een maatwerkpakket, waarbij u zelf aangeeft wat u wilt afnemen van ons. Overstappen met uw huidige administratie naar Advixo is natuurlijk geheel gratis.

Jaarrekening en fiscale aangiftes

Elk jaar stellen we uw fiscale jaarrekening op welke bestaat uit een balans, winst – en verliesrekening en de bijbehorende toelichtingen. Bij een B.V. dragen we – indien gewenst – ook zorg voor de publicatiestukken, de notulen en het deponeren van de stukken bij de Kamer van Koophandel. Daarnaast verzorgen wij verder alle mogelijke aangiftes, zoals: de particuliere – en ondernemersaangifte inkomstenbelasting inclusief een eventuele aangifte van uw fiscale partner, de aangifte vennootschapsbelasting en de aangifte van de BTW.

Rapportages

Door middel van tussentijdse financiële rapportages, vaak vergezeld van adviezen en fiscale tips houden we u voortdurend op de hoogte van de financiële positie en de behaalde resultaten van uw onderneming. Ook heeft u de mogelijkheid om realtime uw administratie te volgen. U komt gegarandeerd niet voor verrassingen te staan.

Maatwerk en advies

Ook maatwerk oplossingen zijn mogelijk. In een persoonlijk gesprek helpen wij u graag verder en vinden wij een passende oplossing voor u. Wij zijn bekend met de eenmanszaak, de vof, de stichting en de BV en kunnen u begeleiden bij de oprichting en de start van uw bedrijf.

Bel of mail voor een gratis vrijblijvende afspraak, wij komen ook bij u langs.