Pakketten, modules en consultancy

Bij Advixo kunt u kiezen uit een standaardpakket (basispakket) of zelf een modulair opgebouwd pakket samenstellen (maatwerk pakket). De basispakketten zijn afhankelijk van het type onderneming.

Basispakketten

Binnen het Basispakket worden alle noodzakelijke handelingen verricht voor een eenmanszaak, VOF of BV. Per type onderneming heeft u de keuze uit 3 soorten basispakketten: Compact, Basis en All-In (alleen voor BV). Kijk voor de samenstelling van de basispakketten elders op deze site. Een ding is zeker: een basispakket is vaste dienstverlening tegen een vaste voordelige en lage prijs. U weet precies wat u kunt verwachten.

Maatwerk

Via onze maatwerkcomponenten is het mogelijk om de dienstverlening geheel af te stemmen op uw behoefte. U kiest zelf welke onderdelen/modules u aan zet of juist weer uitzet. U kunt op elk ogenblik modules aan- of uitzetten. Ook hier wordt een onderscheid gemaakt tussen de eenmanszaak, de VOF en de BV.

Consultancy

Naast basispakketten en maatwerkcomponenten bieden wij ook consultancy aan. Dat doen wij het liefst in de vorm van een strippenkaart, maar onze consultancy uren kunnen altijd los worden afgenomen.

Heeft u klussen waarvan bij voorbaat al vaststaat dat daar een aantal uren consultancy voor nodig is, overweeg dan eens de aanschaf van zo’n strippenkaart. Benieuwd geworden wat Advixo voor u kan betekenen, vraag dan snel een offerte aan!