Starters

Je wilt een bedrijf starten, maar wat voor bedrijf, en wat ga je maken of leveren? Wil je niet meer voor een baas werken, maar zelf bepalen wat er gebeurt? Wil je naast je huidige baan starten als parttime ondernemer of wil je vanuit een uitkering de eerste stappen zetten naar het zelfstandig ondernemerschap?

Advixo kan je hierbij ondersteunen en van adviezen voorzien en je helpen om overwogen keuzes te maken op fiscaal gebied, maar ook bij de keuze voor verzekeringen, personeel en een passende rechtsvorm. Daarbij staan persoonlijke benadering en betaalbare financiering centraal.

Fiscale voordelen

Iedereen in Nederland moet belasting betalen. Als ondernemer betaal je belastingen over het inkomen net als iedereen die in loondienst is. Toch is er een behoorlijk aantal fiscale voordelen voor ondernemers. Denk hierbij bijvoorbeeld de aftrekbare kosten, afschrijvingen op apparatuur en vervoersmiddelen en de diverse vormen van aftrekposten.

Als startende ondernemer komt er vaak een stortvloed aan informatie én goedbedoelde adviezen op je af. Even surfen op de site van de Kamer van Koophanden en je ziet al snel door de bomen het bos niet meer. Ook de fiscus stelt je lastige vragen en je bank wil van alles van je weten.

Wij begeleiden starters graag met het stellen van prioriteiten en de focus te leggen op hoofdzaken. Dat helpt bij het nemen van de juiste beslissingen en het beperken van de risico’s. Bel of mail voor een gratis vrijblijvende afspraak!