Tarieven

Advixo hanteert transparante tarieven. Wij voeren de werkzaamheden uit op basis van vaste prijzen en facturatie vindt altijd per maand achteraf plaats. Zo weet u precies waar u als klant aan toe bent en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. De vaste tarieven zijn gekoppeld aan type onderneming, type pakket of maatwerkcomponent en het aantal uit te voeren mutaties op jaarbasis.

Aftrekbare kosten

Onze dienstverlening bestaat uit twee delen: het verwerken en/of controleren van uw financiële administratie en het doen van belastingaangiftes. Wij werken het liefst met een jaarlijks basispakket en verwerken de administratie liefst dagelijks maar in ieder geval per maand.

Een ondernemer die BTW-plichtig is kan de door ons in rekening gebrachte BTW middels aangifte omzetbelasting terugvragen van de Belastingdienst. Onze zakelijke kosten zijn eveneens aftrekbaar.

Een maatwerk offerte kunt u per e-mail bij ons opvragen, stuur dit verzoek naar info@advixo.nlU kunt  ook het offerteformulier op deze website invullen en naar ons sturen. Bij voldoende informatie ontvangt u binnen één werkdag een offerte op maat.