Op deze pagina kunt u diverse documenten downloaden. In alle rust kunt u dan bepalen op welke wijze Advixo u kan ondersteunen, ontzorgen en/of adviseren. De downloads worden als (beveiligd) pdf beschikbaar gesteld door Advixo.

Handleiding Bankmutaties

Uw bankafschriften van de zakelijke bankrekening(en) belanden uiteindelijk een keer in de boekhouding. En dat kan weer op twee manieren, de rekeningafschriften downloaden en opsturen of – en deze optie geniet onze voorkeur – de bankmutaties downloaden in een MT940-bestand. Hoe een ander in zijn werk gaat wordt in onderstaande handleidingen voor de 3 meest bekende banken stap voor stap beschreven.

Stuur de gedownloade bestanden vervolgens naar facturen@advixo.nl.

Bankmutaties_ABN_AMRO
Bankmutaties_ING_Bank
Bankmutaties_Rabo_Bank

Handleiding Bankkoppelingen

Uw bankafschriften van de zakelijke bankrekening(en) automatisch bij ons in uw administartie laten importeren? Dat kan heel eenvoudig door een bankkoppeling voor uw zakelijke rekening(en) aan te vragen. Het opsturen van bestanden (mutatieoverzichten of MT940-bestanden) behoort hierdoor tot het verleden. En wij hebben dan altijd de beschikking over de meest actuele saldi.

Bankkoppeling_ABN-AMRO
Bankkoppeling_ING-bank
Bankkoppeling_Rabobank

Algemene voorwaarden

Naar dit document wordt altijd verwezen als u een offerte accordeert, of als er een overeenkomst wordt gesloten tussen uw onderneming en Advixo.

Algemene voorwaarden