MKB

Als ondernemer uit het MKB wilt u al uw energie en tijd steken in uw onderneming. Het bijhouden van de administratie, het opstellen van een jaarrekening en het doen van allerhande fiscale aangiftes vergt te veel van uw kostbare tijd. Tijd die u beter kunt besteden aan het succes van uw onderneming.

Advixo verlost klanten van het “vervelende klusje” dat boekhouden heet. Met praktische adviezen staan wij u terzijde en nemen wij u de boekhouding en de aangiftes uit handen. Ons credo is Administratie 2.0. Dat is een moderne wijze van het voeren van uw administratie anno nu, waarbij digitalisering een voorname plaats inneemt. Wij staan voor digitale duurzaamheid, 7×24 uur (digitale) bereikbaarheid en het terugdringen van overhead.

Wij werken volgens het principe dat elke handmatige actie er al een teveel is. Dit vertaalt zich in bijvoorbeeld het automatisch inlezen van bankafschriften en het online toegang geven tot de eigen omgeving. Kortom een digitale administratie die met minimale handelingen altijd actueel is.

Dat is Advixo!

Ga naar Contact en vraag een offerte aan of maak een afspraak voor een vrijblijvend en oriënterend gesprek.