Werkwijze

De dienstverlening van Advixo is gericht op de ondernemingsvormen eenmanszaak, V.O.F, stichting en (Flex) B.V. Advixo adviseert je graag wat de meest geschikte rechtsvorm is.

Voor het verwerken van de administratie hanteert Advixo basispakketten en maatwerkcomponenten. Een basispakket bevat die handelingen die minimaal noodzakelijk zijn om de administratie op orde en actueel te houden. Met de maatwerkcomponenten kan de dienstverlening geheel worden afgestemd op uw behoefte.

In een persoonlijk gesprek wordt een vrijblijvende scan van uw financiële en fiscale situatie gemaakt en worden aanbevelingen gedaan voor mogelijke verbeteringen. Tijdens dit gesprek kunt u aangeven welke ondersteuning u wenst en welke werkzaamheden u aan Advixo wilt uitbesteden. Op basis van deze gegevens ontvangt u een voorstel gebaseerd op vaste maandelijkse tarieven. Na overeenstemming over de diensten start de uitvoering op de wijze zoals u dat graag wenst.

Afspraak is afspraak

Afspraak is afspraak staat bij Advixo hoog in het vaandel! Geen onverwachte wendingen of nare verrassingen. U weet precies waar u aan toe bent. Besluit u vervolgens om met Advixo te gaan samenwerken dan verzorgt Advixo kosteloos de overzet van uw huidige administratie.

Digitale dienstverlening

De dienstverlening van Advixo vindt volledig digitaal plaats waarbij er gebruik wordt gemaakt van de software van Exact Online. Hiermee kunt u stukken digitaal aanleveren, een koppeling maken met uw eigen bank(en) en meekijken (en eventueel zelf factureren) in uw administratie zonder dat u daarvoor zelf een dure licentie moet aanschaffen.

Dit is Administratie 2.0!