Zelfstandige Zonder Personeel (ZZP)

Een zzp’er is een zelfstandig ondernemer die geen personeel in dienst heeft en zelfstandig opdrachten voor 3e partijen uitvoert. De ZZP-er is geen echte ondernemingsvorm en binnen de fiscale wetgeving bestaat de ZZP-er niet. Een ZZP-er wordt afhankelijk van werk en omgeving door de belastingdienst wel of niet als ondernemer gezien. Dit kan als eenmanszaak, maar ook als VOF of B.V.

Ondernemen

Als ZZP-er wilt u echter al uw energie en tijd aanwenden voor uw onderneming. Daar bent u goed in. Wellicht bent u minder goed in het bijhouden van de administratie, het verzorgen van aangiften en het opstellen van een jaarrekening. Of u vindt dat het voeren van de administratie een te groot beslag legt op uw energie en/of uw kostbare tijd. De financiële administratie wordt er vaak noodgedwongen bij gedaan, waardoor er vaak onvoldoende geprofiteerd wordt van fiscale voordelen.

Uitbesteden aan Advixo

Herkent u dit? Overweeg dan eens om uw administratie uit te besteden aan Advixo. Wij kunnen onze complete diensten tegen voordelige tarieven aanbieden, waarbij u de keuze hebt tussen een basispakket tegen een vaste prijs of maatwerk dat specifiek voor u en uw onderneming wordt ingericht. Wij gebruiken hierbij moderne ICT-middelen en stellen een eigen veilige online omgeving beschikbaar. Vanuit deze omgeving worden door u aangeboden documenten in uw administratie verwerkt.

Bel of mail voor een gratis vrijblijvende afspraak.